Koleksi Video Kelas Matematik SPM 2020

Kami dah rakam pembelajaran secara intensif untuk semua topik meliputi silibus SPM untuk tahun 2020. 

Ape yg bestnyer video ni?

Tips nak score A untuk Maths SPM 2020!

Semua Silibus SPM 2020

Semua topik disusun dengan teratur meliputi penerangan konsep dan menyelesaikan soalan contoh.

v

Macam Cikgu Depan Mata

Pembelajaran secara face to face dengan cikgu. Seolah olah cikgu duduk depan mata kita dengan eye-contact dari cikgu dengan kita. Kira macam personal tutor pun ada.

Ulang dan ulang

Ulanglah banyak kali sampai korang faham. Tambah pulak kertas 2 dimana markah penyelesaian diambilkira. Tak ade satu pun step yang tertinggal.

Berape Mas kawin nyer?

Harga RM89.00 untuk Akses sehingga Disember 2020!

Kalau dikirakan harga RM 89.00 untuk akses selama 12 bulan ni korang hanya bayar RM 7.40 sen je sebulan untuk akses semua video rakaman pembelajaran untuk semua 21 topik Matematik ni. Giler punya harga kannn …. Kandungan dalam ni meliputi Akses Rakaman Video lebih 35 jam meliputi topikal tingkatan 4 dan 5 yg korang perlukan untuk menjawab soalan Kertas 1 dan Kertas 2. Pulak tu disediakan Nota lengkap PDF untuk semua topik juge. Udah la tu juga disediakan video Skema menjawab soalan Kertas 1 dan 2 supaya korang merasakan bagaimana soalan di susun untuk kertas 1 dan 2 bagi tujuan spot topik mana yg akan keluar tahun ni … Fuhhhh gerek kan beb? 🙂

Macamana tu ?

Langkah Pendaftaran … Senang jer

Daftar dgn OpenLearning

Daftar dengan OpenLearning dengan Email dan KataLaluan anda sendiri. Jika akses menggunakan akaun FB anda pastikan alamat email FB digunakan.

Wasap kami Maklumat anda

Sebelah kanan-bawah tu ada butang wasap … Korang wasap kami maklumat Nama, email, Alamat & Nama Sekolah pada kami.

Pembayaran & akaun email

Pihak kami akan hantar link pembayaran. Setelah korang buat pembayaran just inform kami email yg korang gunakan untuk akses OpenLearning tu. Pihak kami akan ‘Activate’ kan content tu dalam masa 24jam.

Pengiktirafan

Panduan Video

Lihat Video Tutorial untuk Akses & Bantuan Teknikal

Tutorial 1 : Mendaftar dengan Open Learning (Sign-Up)

Tutorial 3 : Menukar Gambar Profil (Suntingan)

Tutorial 5 : Progress Pembelajaran (Tracking)

Tutorial 7 : Komen dan Chat System untuk sesama pelajar bersembang dan berdiskusi

Tutorial 2 : Log Masuk dan Menyunting Profile

Tutorial 4 : Antaramuka dan Menu Pilihan

Tutorial 6 : Pengurusan Group & Sosial Communication

Testimoni

Komen Cik Kiah & Keluarga Abang Samad 🙂

“Senang betul makcik suruh Sara (anak makcik) belajar online ajer … Semua Video tu senang untuk ditengok melalui telefon pon boleh … Senang hati makcik Sara rajin ulangkaji. Maths dia x pernahnye lulus”

Cik Kiah

SuriRumah, kajang Selangor

“Pakcik tak ade komen apa apa …. Sejak Kamarul pakai belajar online ni bil telefon pakcik data asyik habis ajer …. Nasib baik pakcik tengok dia ulangkaji maths ni … kalau asyik tengok movie jer memang nak kene Kamarul ni … “

Abang Samad

Berniaga, Sungai Petani

“Alhamdulillah Abah belikan modul online ni … Skrg ni pasal covit 19 ni langsung xleh nak keluar pegi tuisyen. kalau tahu ada modul ni dari tahun lepas Putri beli untuk ulangkaji … Tapi masih belum telambat lagi … Lagipun Putri suka Last minit .. Benda ni membantu betui”

Putri Balkis Wardah

Student, Tangkak, Johor

Kolaborasi bersama

Nak akses FREE atau nak tambah pendapatan ?

Kalau nak dapat kan Free senang je … Forward kat kami 3 orang yang subscribe so yg ke 4 tu saya bagi free … Dan kalau ada yang nak tambah pendapatan untuk jadi Agen … jangan le memalu wasap je kami … Bak Kata orang ” Anda bantu kami … kami bantu anda ” 

Open chat
Whatsapp saya untuk pendaftaran Akses sehingga December 2020!
Powered by